High Tea bij

Huisgemaakte

High Tea €19.95

Met onze High Tea (€19,95, p.p.) geniet je van onze meest verrukkelijke lekkernijen. Wat deze High Tea zo uniek maakt, is dat al ons heerlijks huisgemaakt is!

50-image

Nieuw!

High tea voor kinderen €14,95

Nieuw bij lunchroom ‘t Veurhuus, onze high tea voor kinderen! Geniet van verschillende rondes met lekkers, waaronder: poffertjes, warme snacks en zoetigheid. Kom gezellig langs om samen met de kinderen te genieten van onze heerlijke high tea arrangementen!

50-image
50 image

Theesoorten

en smaakvariaties

Een High Tea is niet compleet zonder een uitgebreide selectie van heerlijke thee. Bij ’t Veurhuus in Sleen, streven we ernaar om de thee-ervaring van onze gasten onvergetelijk te maken. Ontdek de verschillende theesoorten en smaakvariaties die we aanbieden om jouw High Tea tot een smaakvol avontuur te maken.

50 image

Zoete en

hartige lekkernijen

Bij ’t Veurhuus in Sleen streven we ernaar om onze gasten te verwennen met een selectie van met liefde gemaakte traktaties. Het bijzondere? Al ons gebak wordt in eigen keuken bereid, en daar krijgen we vaak complimenten over.

Veelgestelde vragen

Is reserveren vereist?

Bij ’t Veurhuus in Sleen is reserveren nodig voor onze High Tea. Alle heerlijke hapjes van de high tea maken we zelf en daarom is het fijn dat we van te voren weten dat je komt. We zorgen dat de tafel gezellig gedekt is en je direct kunt genieten van al ons lekkers!

Dieetwensen en Allergieën

Wij begrijpen dat iedereen unieke dieetwensen en allergieën kan hebben. Bij ’t Veurhuus in Sleen streven we ernaar om aan deze behoeften te voldoen. Als je dieetwensen of allergieën hebt, laat het ons gewoon weten wanneer je bij ons binnenkomt. Onze keuken kan vaak aanpassingen maken om te zorgen dat je van onze High Tea kunt genieten zonder zorgen over allergische reacties of dieetbeperkingen. We doen ons best om aan je wensen tegemoet te komen, zodat je een zorgeloze en smakelijke ervaring hebt.