Over

Voormalig dokterswoning, politiebureau & woonhuis

‘t Veurhuus

In april 2014 is ’t Veurhuus geopend. Hiervoor heeft het pand gediend als dokterswoning, politiebureau en ook als woonhuis. Toen de keuken van het pand al een tijdje leeg stond is het idee ontstaan om een lunchroom te starten. Immers de keuken werd al gebruikt als koffiecorner door klanten van de Albert Heijn en toeristen. Het idee ontstond om een gezellig lunchroom te starten waar de gasten zich thuis voelen en de lekkerste dingen kunnen bestellen. De afgelopen jaren is ’t Veurhuus steeds verder gegroeid, maar de het originele idee blijven we behouden.

We nodigen u graag uit eens bij ons langs te komen en het te ervaren.

50 image

Lokaal gemaakt

met liefde geserveerd

Kroketten, bitterballen en hunebedjes uit Nieuw Weerdinge van krokettenkunst, bier uit Veenhuizen en ijs van de boerderij in Fluitenberg. Allemaal gemaakt in Drenthe en dat smaakt op ons terras in het mooie Sleen dan net even iets lekkerder.

50 image

Opoe's appeltaart

Ambachtelijk gemaakt met soms een verrassende vulling

Ons familiebedrijf is ontstaan in 1932 toen Opoe begon met het verkopen van suiker in een klein winkeltje. Naar de vraag van de klant werden er steeds meer producten toegevoegd en groeide de winkel verder. Wij zijn trots op onze historie en hebben onze ambachtelijk gemaakte appeltaart opgedragen aan Opoe. Ook kunt u in ’t Veurhuus de verhalen van Opoe lezen.

Kom gezellig bij ons spelen

Krummels

Lunchroom ’t Veurhuus is ook favoriet bij de Krummels (kinderen), omdat je hier heerlijk kunt spelen, genieten van een Kidsbox (of een andere lekkernij, speciaal voor kinderen) en je mag ook nog eens een cadeautje grabbelen uit onze schatkist! Zo, als dat geen feestje is?

50-image
50-image

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een hapjesschaal/High Tea reserveren?

U kunt een hapjesschaal of High Tea reserveren door te mailen naar info@klaverkortwijk.nl of via 0591-361727. Langskomen kan natuurlijk ook. Graag minimaal 1 dag van te voren bestellen.

Mag mijn hond mee naar 't Veurhuus?

Uw hond is meer dan welkom!

Kan ik mijn fiets bij jullie opladen?

Wij hebben verschillende oplaadpunt waar u de accu van uw fiets kunt opladen.

Kan ik ook een bestelling doen om mee te nemen?

U kunt bij ons ook een bestelling doen om mee te nemen. Ook hebben wij koffie/cappuccino etc. to go. In onze ijsjes zit al een lepel, dus ook deze zijn perfect om mee te nemen!